MERCAT D'HORTS D'APRENENTATGE (hortets casolans, parcel·les, balcons, etc.)


T'agrada produir els teus propis aliments en la teva terrassa, balcó o en un petit  hort? Estem creant una xarxa d'intercanvi i de suport mutu per tal de tenir més coneixement de la terra i avançar en la necessitat de tornar a apropar la terra a les  persones i les persones a la terra. 

Podem produïr aliments en les ciutats, el més a prop de casa nostra? Aquesta  xarxa ens ha d'ajudar a avançar en aquest aprenentatge i en el canvi d'hàbits per  valorar cada vegada més la producció local sense química, sense conservants i sense plàstics d’un sol ús.

Volem fomentar el canvi hàbits d'alimentació de tothom i, en aquest sentit, també  fem una crida als professionals i comerciants d’aliments què potenciïn la producció  local i el més ecològica possible.

Diuen que treballant la terra... millorem la salut física, al respirar aire, tocar la terra,  alimentar-nos amb productes sans i sense química... és bo per la nostra salut  mental, al comprovar que si plantes una llavor creix una planta, i, si en tens cura  d'ella, dóna aliments i noves llavors per plantar més plantes... estem afavorim al  medi ambient doncs les plantes canvien el CO2 per oxigen, ens ajuden a respirar i a  tenir l'aire net…i, a la vegada, estem contribuint a millorar el Clima doncs ajuden a  evitar contaminacions de terres, d'aigües, d'aire…

En aquest sentit, el proper dia 5 de juny, dia del Medi Ambient, dins els actes que  organitza la Regidoria de Medi Ambient, farem una “Mostra i intercanvi de verdures  d'horts urbans” de les 10 h fins les 13 h. Als Jardins del Centre per la Resiliència i la Sostenibilitat – Can Pahissa – Hi haurà places limitades: Aforament i control  COVID. Hi haurà parades amb oferta de verdures produïdes en petits horts urbans o  periurbans, de caràcter ciutadà no professional. Les verdures s'intercanviaran per  turutes.

Per més informació podeu omplir aquest formulari o escriure un email a intercanvis.turutes@gmail.com