QUI SOM

QUÈ ÉS?

El Mercat de la Turuta és el conjunt de tot allò que els socis/es de l'associació ECOL3VNG ofereixen per intercanviar entre si,  utilitzant una unitat de canvi interna, també coneguda popularment com a  "moneda social local". El nom que l'hem assignat a aquesta unitat de canvi, és "Turuta", nom amb molt significat local doncs és la música de les comparses durant els carnavals, acta molt participatiu del poble. 

Existeixen dos tipus de socis/es: professionals i ciutadans. Dins dels professionals, s'ha de distingir els que ofereixen els seus productes i serveis des d'un establiment o comerç i els que no. Els establiments oberts al públic, tenen en un lloc visible, el distintiu "TURUTES, AQUÍ SI". Mitjançant el bloc es publiquen i donen a conèixer les diverses ofertes i demandes que ofereixen els socis/es, tant ciutadans com professionals.

Els objectius, resumits,  del projecte turuta són avançar vers una societat més diversa, sostenible i pacífica, i per això,  considerem que:
  • hem d’actuar amb urgència, cooperant, per tal de posar en marxa mecanismes que contribueixin a ser el més autònoms possible en quant a alimentació i energia.
  • hi ha molt a fer per imaginar, aprendre, localitzar i treballar posant en marxa projectes.
  • és responsabilitat de cada persona valorar les seves possibilitats i implicar-se de la millor manera que sàpiga i/o pugui.
  • Ens associem persones que vivim i/o passem moltes hores a Vilanova i la Geltrú.