QUI SOM

compartir cotxe

El projecte COMPARTIR COTXE neix de la voluntat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú de fomentar entre la població un ús més racional del cotxe. El servei consisteix a facilitar la trobada de persones que estan interessades a compartir el vehicle privat a l'hora de fer un viatge. http://vilanova.compartir.org/
OBJECTIUS
*       Facilitar als ciutadans i a les ciutadanes Ajuntament de Vilanova i la Geltrú una altra alternativa en els seus desplaçaments tenint en compte mesures de sostenibilitat en la mobilitat.
*       Disminuir la contaminació i el consum energètic produït pels vehicles privats.
*       Millorar la utilització de l'espai públic.
COM ACCEDIR-HI?
*       Per anar a treballar
Si aneu a algun dels centres de treball de les rodalies, i heu de fer sempre un mateix recorregut amb el vostre vehicle privat o busqueu persones amb qui compartir el cotxe, podeu compartir cotxe per a anar a treballar.
Si estudieu o treballeu a la universitat i busqueu amb qui compartir un mateix viatge fins a qualsevol de les universitats, podeu compartir cotxe per a anar a la universitat.
*       Per anar de viatge
Si feu viatges esporàdics o no regulars, ja sigui a altres ciutats o fins i tot a l'estranger, aquí també podeu trobar persones interessades a compartir les despeses del viatge. Accediu a compartir cotxe per a anar a altres destins.
COM FUNCIONA?
Mitjançant aquest servei veureu on line les persones que estan inscrites per fer un viatge semblant al vostre. A través del correu electrònic us podreu posar en contacte amb elles. Veureu quines són les seves preferències, si disposen o no de cotxe, el motiu del viatge, i tot un seguit de dades per fer més fàcil la trobada de companys i companyes de viatge. Podreu deixar un missatge electrònic a aquelles persones que considereu que són adients per compartir un mateix viatge. Tot de manera immediata i sense intermediaris.